HealthCheck Company

Organisaties en individuen
in hun kracht

Over mij

Over Judith Winkel

Mijn drijfveren

Als een hooggevoelig en volwassen KOPP kind heb ik zelf een hele reis gemaakt om nu te komen waar ik sta. De kracht die ik nu zelf voel en ervaar geef ik graag door aan anderen. Zowel aan organisaties als aan individuen. Die kan ik niet los van elkaar zien. Een organisatie is mijn inziens niet anders dan een groep individuen die zich organiseert om tot een bepaald doel te komen. Omdat ik weet wat de kracht van een individu kan brengen staat zowel bij mijn advieswerk als mijn coaching de mens centraal. Mensen hebben aandacht en liefde nodig om in beweging te komen (blog). Zie je mij, hoor je mij, waardeer je mij? Ik draag daar graag een steentje aan bij. Om zo tot betere resultaten te komen met mensen die handelen vanuit hun kracht, nu en in de toekomst!

Tot de kern

Mensen waarderen mij om mijn enthousiasme, mijn empathie en luisterend oor, waardoor ze zich vertrouwd en veilig voelen. Analytisch, resultaatgericht en verbindend vermogen. Eigenschappen die maken dat ik snel tot de kern kan komen en vaak kan lezen en zien wat er niet gezegd wordt. Gebruik makend van de zogenaamde onderstromen en door deze te benoemen komt er een frisse blik op een bestaand probleem. Hierdoor kunnen patronen die binnen een organisatie of bij een individu bestaan losgelaten worden. Waardoor er ruimte komt om het anders te gaan doen en weer te voelen waar de kracht zit. 

De kracht van delen

Ik geloof in verbinding. Verbinding tussen hoofd en lijf. Maar ook verbinding tussen ons individuen. We lijken meer op elkaar dan dat we van elkaar verschillen. Vanuit die gedachte deel ik graag. Door middel van spreken op congressen, het geven van workshops en het schrijven van blogs. Maar ook als docent Stress, Ademhaling & Ontspanning bij de Academie voor Holistisch Coachen.

Ik ben geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Bekijk het certificaat hier.