HealthCheck Company

Volwassen KOPP kinderen

Individueel

Je blijft kind van je ouders, ook van je ouder(s) met psychiatrische problemen. Hoe oud je ook bent. Een volwassen KOPP-kind loopt later in het leven vaak tegen vrij specifieke problematiek aan. Wat zo vanzelfsprekend lijkt voor anderen, moet je als volwassen KOPP-kind vaak zelf allemaal nog gaan uitvinden. De grootste uitdaging zit vaak in het gaan voelen en ervaren van de eigen emoties en de eigen grenzen. Je bent als kind letterlijk in je ‘kop’ gaan zitten en bent de verbinding met je lijf verloren.

 

Werkwijze

Middels 1-op-1 coaching begeleid ik jou bij de reis van je hoofd naar je lijf en uiteindelijk je hart. Hoe kan jij vorm geven aan je eigen leven met respect en acceptatie van je familie en  achtergrond? Hoe zorg jij zonder schuldgevoel voor jezelf en komt het geven en nemen meer in balans?

Tijdens de sessies gaan we niet alleen maar in gesprek. Het analyseren en rationaliseren van de problematiek is iets wat je als volwassen KOPP kind vaak al als de beste kan. Je gaat juist voelen en ervaren en luisteren naar jouw lichaam. Ademhaling, aandachttraining en lichaamswerk komt veel aan bod. Wil je weten wat ik hierin voor jou kan betekenen dan ben je van harte welkom voor een intakegesprek. Klik hieronder om een afspraak te maken.

Links

  • Wat zijn KOPP kinderen?