HealthCheck Company

Transformatiecoaching

Transformatie-coaching

Individueel

Het is niet vanzelfsprekend dat je als volwassene een positief zelfbeeld hebt. Sterker nog, bij iedereen zit er wel een zogenaamde interne criticus op de schouder. En als jouw interne criticus elke dag maar lang en vaak genoeg aan het woord is zal dit van invloed zijn op je gedrag en je emoties.

50.000 bewuste en onbewuste gedachten hebben we ongeveer per dag. En van die gedachten zijn er veel die al van jongs af aan hetzelfde zijn. De doe-maar-niet boodschappen van je ouders, de je-kan-het-niet boodschappen op school en de vele andere geboden en verboden die je mee hebt gekregen.

Je voelt je misschien angstig, somber, verdrietig of depressief. Je hebt alleen zelf geen idee waar dat vandaan komt. Of je durft de uitdagingen in het leven niet aan te gaan en voelt je vast zitten in je relatie, werk of anderszins.

Werkwijze

Middels 1-op-1 coaching gaan we op zoek naar jouw belemmerende en beperkende gedachten. Welk beeld heb jij over jezelf gevormd en klopt dat wel met wie je werkelijk bent? Met mildheid en respect kijken we naar de mens die je bent geworden en de mens die je graag zou willen zijn.

Onder liefdevolle begeleiding mag jij je eigen verlangens gaan onderzoeken om de keuzes te maken die jou gaan helpen. Gesprekken, mindfulness, aandachttraining en lichaamswerk zetten we hiervoor in.

Heb jij de moed en het lef om je leven vorm te geven op de manier die bij jou past? Je bent van harte welkom voor een intakegesprek. Klik hieronder om een afspraak te maken.  

Referenties

Op zoek naar een bij mij passende coach kwam ik Judith tegen. Er was een klik. Ik heb een wandel coaching bij Judith gedaan volgens het Holistische principe. Wat een verademing! Judith wist elke keer mij bewust te worden van mijzelf. Door oefeningen, yoga, wandelen en stoppen, leerde ik mijzelf beter kennen waardoor ik mijn "knelpunten" zelf kon aanpakken. Op een warme manier wist Judith mij te bereiken en verder te helpen. Het is al even geleden dat ik het coachingstraject heb gevolgd maar elke dag heb ik er wat aan. Een gedane oefeningen nog een keer herhalen. Luisteren naar de ontspanningsoefeningen. Zonder de coaching van Judith zou ik de afgelopen 2 jaar niet mijn hart hebben gevolgd. Het is een intensief traject geweest waar ik mijzelf vaak ben tegen gekomen.

Annemarie

Judith Winkel is heel goed in coaching, ze weet heel goed de kern van het probleem te analyseren. In samenspraak zorgt ze voor zelfinzicht en helpt ze bij het aangeven van gereedschappen om daar dan zelf weer mee verder te kunnen.

Annemieke

Ik wist vooraf niet goed wat ik me voor moest stellen bij Holistisch Coachen, maar ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was.
Judith is een warme persoonlijkheid, die goed aanvoelt waar de (psychische) pijnpunten zitten. Met behulp van o.a. ademhalingsoefeningen werd het tijdens de sessies duidelijk hoe belangrijk het is om rust in je hoofd te creëren. Daarnaast werd tevens aandacht besteed aan het verband tussen lichaamshouding- en taal en de invloed daarvan op je emoties/gevoelens. Hierbij werd gebruik gemaakt van diverse oefeningen zoals yoga-strekkingen, uitbeeldende oefeningen (blij, gestrest, moe, boos), het opmaken van energiecirkels (wat levert energie op en wat kost energie) en het tappen op de schouders om alle emoties die vrij waren gekomen beter te kunnen verwerken.
Elke sessie werd een andere oefening gedaan en op deze wijze werd er vanuit diverse uitgangspunten gewerkt naar het leren luisteren naar je lichaam en je innerlijke stem. Op deze wijze leer je onverwerkte emoties een plaats te geven, duidelijker je eigen grenzen te herkennen én te kunnen aangeven, tijd voor jezelf kunnen maken. Hierdoor kun je bewuster om gaan met steeds terugkerende valkuilen in het leven.

Judith bedankt! Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik in bepaalde situaties weer terug dreig te vallen in oude patronen, en dat ik door de opgedane kennis tijdens onze sessies, beter bij mezelf kan blijven en daardoor meer ontspannen in het leven sta.

Jantine

Na een sessie bij Judith ga ik altijd naar huis met nieuwe inzichten over mezelf. Dan voel ik dat ik weer een stukje gegroeid ben en dat voelt goed!

Jessica

Transformatie